(iOS) Hide Online - Hunters vs Props чит-код на необмежену кількість золота
Mar 15, 2022 23:29:17 GMT
Post by sancruckhillbackdist on Mar 15, 2022 23:29:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hide Online - Hunters vs Props ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hide Online - Hunters vs Props IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код на необмежену кількість золота ▞▞▞
▞▞▞ Hide Online - Hunters vs Props 2022 version ▞▞▞
Наскрізь весело. Гострий і швидкий. Нічого зайвого, нічого браку. Також чудовий заклик щодо того, щоб не включати чат, це б дуже швидко перевернуло всю справу. Але я хотів би налаштувати положення елементів керування. Я вважаю, що елементи керування розташовані надто низько на екрані, оскільки вони є зараз.
Жахлива секунда, коли ви породжуєте, що вас убили дурні таборувальники.
Оголошення не винагороджують мене після того, як я їх переглянув!
Russian grammar 교육 mvjm
Я вважаю, що ця гра чудова, але проблема тут у тому, що важко заробити гроші, чи можете ви, будь ласка, виправте це, будь ласка... Я поставлю їй 5 зірок, якщо ви виправите її
Гра норм але я не можу грати тому, що треба купити аптечки, вони коштують 30 монет а в мене 25 чому аптечки зникли за 1 гру
Ця гра весела та захоплююча, у неї є великий потенціал, ЯКЩО будуть кращі зміни. По-перше, ХАКЕРИ це руйнує гру і не має сенсу взагалі. По-друге, монети дуже обмежені, навіщо платити за це? Я думаю, що було б добре, якби це можна було заробити, якщо якось ти будеш найкращим гравцем або твоя команда виграє. По-третє, реклама занадто довга і не підходить для сімейного перегляду. По-четверте, карти та реквізит повинні мати нові для кращої гри. Якщо ви можете щось зробити з цим, я б’юся об заклад, що ця гра була б визнана більше!
Просто супер але не випадають смайлики
Дуже круто іграйте в цю гру
норм грати можна
робити кейси дишевші
Hide Online - Hunters vs Props Action hnlb
Дуже крута гра
тура гра сама тупа, що я бачив предмети ніколи не виігрують коли спавнішся за предмет зразу пише респавн ну коли нажимаєш то воно кидає тебе в магазин іще дуже розряджає телефон це тупа гра не скачи нікого
Мені дуже сподобалося грати в цю гру, але все ж у неї є деякі проблеми. Елементи керування якось дратують. Значки вогню знаходяться в нижньому правому куті екрана і дуже маленькі, що ускладнює натискання піктограм, а іноді це просто дуже дратує вас. Також монети можна тільки купувати і не заробляти, що не дозволяє купувати нові наряди. Будь ласка, усуньте ці проблеми. Це весела гра, але ці проблеми вас дуже дратують.
Якось круто, для мене це продовжує глюкати 😒
Реклама не працює
гра класна, але чому мене звинуватили у використанні чітів і викинули з гри? які чіти?! я просто вмію грати, відколи за те, що ти вмієш нормально грати звинувачують в чітах? і ще мене підірвали гранатою коли я вже втекла (відстань була такою, що мене не могло зачепити) це по-вашому не чіти?! може ви використовуватимете власний античіт, а не слухатиме нубів, що не можна мене впіймати?
Непогана гра, нарікати не надто.Після приєднання до кімнати вам доведеться почекати кілька секунд, перш ніж ви зможете почати грати, і його важко змінити на якийсь реквізит. Загалом гра весела та інтерактивна
😃😃😃😃😃😃😃😃😄😄😄😙😙😙😚😚😚😚😍😍😍😍😍😃😄😄😄😙😙😙😚😚😚😚😍😍😍😍😍😍🤩😍🤩🤩🤩🤩
Це дуже захоплююче та чудово, але я не можу поставити йому 5 зірок, тому що немає способу заробити монети, не купуючи.....виправте, будь ласка....також, будь ласка, дайте нам більше часу, щоб знайти схованку, 8 секунд недостатньо, особливо на великі карти приблизно 15 секунд - це хороший час, будь ласка, зробіть це, і ви отримаєте 5 зірок
Мені це сподобалося, я і мої друзі завжди кричали, але нам дуже сподобалося
Hide Online - Hunters vs Props Jangovar dcvo
Чучуть нульна но іак норм Здорово
Норм но не то .? Шо я думав я думав шо це кеез о кеез то норм (:₩¥£€)
Збій у підручнику, заповнивши мій екран значками ручної гранати. Крім того, контроль жахливий.
Гра КЛАСНА но по 1) може будь ласка без інтернету🙏🔥 це 4⭐2) можна щоби я вибирала ким буду будь ласка 🙏🙏🙏 це 3 ⭐ сполучається 3 ⭐
Довго грузит хайдером пощі не виграть
Задовбали просити оцінити
Ну впринципе норм но я би зделала так щобі всі скіні були відкриті і превращений було більше а так гра норм советую
Це дуже хороша гра, але в ній є лише деякі помилки. Виправте помилки, і все готово. Крім того, це все чудово, а не чудово 😎
Будь ласка, виправте помилки, щоб гра завжди поверталася додому, коли ви в грі
На початку гра була приголомшливою, але пізніше в іграх з'являється багато хакерів, якими вони зіпсували все веселощі, і ми не мали можливості повідомити про нього. Тому, будь ласка, команда Hide online вирішить цю проблему.... Після оновлення все ще є багато хакерів, для яких вам потрібно оновити свої брандмауери.....
У цій грі багато хакерів і шахраїв. Я думаю, що слід виправити помилку та назавжди заборонити всіх хакерів або використовувати програмне забезпечення для захисту від читів. Ця гра також є грою з оплатою за перемогу, де гравці можуть придбати бойовий пропуск, щоб завжди отримувати в 3 рази більше предметів, а безкоштовні гравці можуть отримувати предмети, які допомагають у грі, наприклад, гранати, лише коли вони переглядають масу реклами. Крім того, я люблю цю гру, і грати в неї захоплююче, особливо коли граєш з друзями.
4 зірок тому, що коли я граю, то мені вибиває, що я використовую читати і я ніколи їх не використовував, я навіть не знаю, де і як їх завантажують і коли я майже виграв мені це вибиває і мені доводиться переходити в гру
Я дуже люблю цю гру! Це весело. Але я хочу задати одне питання. Як заробити гроші, щоб розблокувати нові скіни? Я почав цю гру рік тому, і досі маю лише 25 монет! Це ЄДИНА ПРОБЛЕМА!!! Тому будь ласка, допоможіть. Дякую
ВАУ 😍 ця гра дуже хороша. Але... як отримати монети? Ми не можемо отримати монети...
Це дивовижна гра з великою кількістю творчості та веселощів
відстаю, у мене хороші зв'язки, але не можу увійти в гру
Ффффффууууу
весело, але ти справді не можу прицілитися, це так важко
Хуже управления не существует
Це найкраща гра, в яку я грав, але в рекламі багато реклами, будь ласка, виправте це, але все одно дійсно хороша гра, рекомендую цю гру
Я ваз умаляю розроб добавь чат будед круто а так гра норм всім саветую
Чому я не можу завантажити цю програму 😭😭😭 Він доходить до 70 відсотків і не збирається.
У цю гру весело грати, але містить багато реклами, яка викликає у людини роздратування, і ви не можете почати новий матч після смерті також до кінця гри
Ця гра чудова, але створена лише за гроші.
Це так весело!! Але проблема в тому, чи можете ви полегшити отримання монет і просто доторкнутися до опори... важко змінити Причину його чутливості, а те, що ви натискаєте, коли змінюєте, іноді не працює, будь ласка, виправте це та зробіть легший спосіб змінити і є збій у торговому центрі, тому виправте і це!! Крім того, його так важко отримати зброї, це так рідко! Мені подобається твоя гра!! І будь ласка, додайте чат!! Я дам Ях три зірки, якщо ви виправите це..... Загалом Фантастично!! Я просто не той, хто має п'ять зірок. Спасибі